Bine ai venit la Fram Early Learning

Locul unde copiii sunt mai fericiti

Cea mai buna alegere pentru copilul tau

Bine ai venit la Fram Early Learning

Copii mici

(2 ani)

Prescolari

(3+ ani)

Pregatitoare

(Pentru toti)

Despre noi

Gradinita “Fram Early Learning” este situata in Sibiu si a prins viata din anul 2014, avand ca scop pregatirea copiilor pentru trecerea spre clasele gimnaziale.

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor un mediu in care sa se simta fericiti si pregatiti pentru urmatorii pasi in scoala si in viata.

Atasamentul si dragostea fata de copii ne-au ajutat sa construim locul unde fiecare copil va veni cu drag in fiecare zi si va pleca mai fericit si mai pregatit pentru viitor.

Oferim programe educationale moderne, create de persoane calificate, cu experienta si care isi doresc sa le ofere copiilor tot ce este mai bun.

Activitatile noastre

Activitati de baza si recreative

Matematica

Activitatile matematice formeaza copiilor deprinderile folositoare pentru integrarea in societate: punctualitate, exactitate, autoverificare, justificare si nu in ultimul rand, motivare.

Cunoasterea mediului

Copiii vor realiza activitati de cunoastere a mediului si isi vor imbogati cunostintele despre lumea inconjuratoare.

Educatie fizica

Copiii vor realiza diferite activitati fizice potrivite varstei lor si vor putea imbina bucuria miscarii cu beneficiile pentru sanatate.

Activitati practice

Rolul acestor activitati este  imbinarea muncii fizice, practice cu cea intelectuala. Copiii vor desfasura o variata paleta de activitati in cadrul proiectelor noastre.

Activitati recreative

Cu ajutorul acestor activitati, copiii se pot juca si se pot bucura impreuna cu ceilalti colegi, participand la diverse jocuri, dansuri sau alte activitati recreative.

Limba si comunicare

Unul dintre obiectivele principale ale studierii limbii romane este insusirea si aplicarea normelor de vorbire si scriere corecta a limbii romane.

Parinti multumiti

Ce spun parintii

Contacteaza-ne

Adresa si detaliile noastre de contact

Adresa

Telefon si Email

Program de lucru

Ore cursuri