Despre noi

Bine ai venit la Fram Early Learning

Fram Early Learning este locul unde copiii se vor simti ca acasa, lucrand intr-o atmosfera calda si prietenoasa. 

Copiilor le place sa aiba responsabilitati, sa aiba puterea de a lua decizii in unele situatii in care sunt implicati. Acest lucru este foarte important in dezvoltarea stimei de sine, cresterea increderii in sine si dezvoltarea independentei timpurie. 

Echipa noastra este formata din profesori calificati, dedicati si pregatiti pentru formarea si educatia copilului, avand la dispozitie  cele mai bune tehnici de invatare.

Fiecare copil va primi reteta potrivita personalitatii si nevoilor sale

Despre noi

Gradinita “Fram Early Learning” este situata in Sibiu si a prins viata din anul 2014, avand ca scop pregatirea copiilor pentru trecerea spre clasele gimnaziale.

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor un mediu in care sa se simta fericiti si pregatiti pentru urmatorii pasi in scoala si in viata.

Atasamentul si dragostea fata de copii ne-au ajutat sa construim locul unde fiecare copil va veni cu drag in fiecare zi si va pleca mai fericit si mai pregatit pentru viitor.

Oferim programe educationale moderne, create de persoane calificate, cu experienta si care isi doresc sa le ofere copiilor tot ce este mai bun.

Personal calificat

Profesorii nostri

Nume profesor

Teacher – Educator

Nume profesor

Teacher – Educator

Nume profesor

Teacher – Educator

Nume profesor

Teacher – Educator